ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

GRA REVIEW 05 (preview)

05 Ιούνιος, 2013

GRA REVIEW 05 (preview)

Το 5ο τεύχος του GRA Review έχει ως θέμα: "Κατοίκιση στην ύπαιθρο"

Δείτε το demo του GRA REVIEW 05 (περιεχόμενα, επιλεγμένες σελίδες)
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο GRA Review 05 θα πρέπει να είστε GOLD Member >>>

Copyright © greekarchitects.gr Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή του Περιεχομένου

 

Το GRA Review σας παρέχει τη δυνατότητα να το διαβάσετε on line ή να το "κατεβάσετε" στον υπολογιστή σας.

GRA REVIEW 05 >>>

(Πλήρης πρόσβαση 92 σελίδες - Ηigh Quality)

 

Παλαιότερα Τεύχη

<<< GRA REVIEW 01 (NOW FREE)

<<< GRA REVIEW 02

<<< GRA REVIEW 03

<<< GRA REVIEW 04

 

 

GRA REVIEW & Συμμετοχή (Δελτίο Τύπου, ΜΜΕ >>>)

by greekarchitects.gr

Κυκλοφορεί το 5ο τεύχος του εξαμηνιαίου αρχιτεκτονικού περιοδικού GRA Review. Tο GRA Review εκδίδεται και διανέμεται μέσω διαδικτύου σε μορφή pdf από το greekarchitects.gr

Το περιοδικό πλαισιώνεται από συντακτική και επιστημονική επιτροπή και στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του επιστημονικού λόγου για την αρχιτεκτονική, στην προώθηση και στην αναβάθμιση του αρχιτεκτονικού διαλόγου στην Ελλάδα καθώς και στη δημοσιοποίηση αξιόλογων έργων και μελετών.

Το 5ο τεύχος του GRA Review έχει ως θέμα: «Κατοίκηση στην ύπαιθρο». Παρουσιάζονται σε αυτό το τεύχος ένα κείμενο-έρευνα των Χριστίνας Παπαδοπούλου και Παύλου Χατζηαγγελίδη,  παρεμβάσεις των Ζήση Κοτιώνη και Άρη Γεωργίου, καθώς και έργα των Ρ. Κοτσιλάτη και Β. Χατζή, Ν. Σκουτέλη & Φ. Ζανόν, Γ. Καρύδη και Μ. Τζώρα, Γιώργου Σίνα. Δημοσιεύεται ακόμα συνέντευξη του εικαστικού Λεωνίδα Γιαννακόπουλου.

Διευθυντής του GRA Review είναι ο αρχιτέκτων Βασίλης Μιστριώτης, ενώ αρχισυντάκτης  ο αρχιτέκτων Μανώλης Αναστασάκης. Επιστημονική επιτροπή οι καθηγητές Νίκος Καλογήρου, Κωνσταντίνος Πατέστος και Ελένη Τάτλα.

Το επόμενο τεύχος

Το 6ο τεύχος του GRA review έχει ως θέμα: TOMORROW'S DESIGN. Επικεντρώνεται στους Έλληνες designers και ιδιαίτερα στο industrial design, fashion design, jewelery, packaging design, car design, furniture. Καλούμε τους συναδέλφους και ενδιαφερόμενους να προτείνουν κείμενα και έργα τα οποία μπορούν να ενταχθούν στο προγραμματισμένο θεματικό περιεχόμενο αυτού του τεύχους. Τελευταία ημερομηνία αποστολής κειμένων και έργων είναι η 10 Δεκεμβρίου 2013.

 

Συμμετοχή

Για το 6ο τεύχος, αλλά και για τα επόμενα για τα οποία η θεματολογία τους θα ανακοινώνεται εγκαίρως, καλούμε τους συναδέλφους και ενδιαφερόμενους να προτείνουν κείμενα και έργα τα οποία μπορούν να ενταχθούν στο προγραμματισμένο θεματικό περιεχόμενο του κάθε τεύχους. Για τα κείμενα, οι συγγραφείς μπορούν να προτείνουν και να στέλνουν στην αρχισυνταξία του περιοδικού μία περίληψη έως 300 λέξεις, για δε τα έργα και τις μελέτες, οι μελετητές μπορούν να προτείνουν και να στέλνουν για κάθε πρότασή τους 5 επιλεγμένα σχέδια και εικόνες καθώς και κείμενο έως 300 λέξεις.

Η επικοινωνία με το περιοδικό Gra Review θα γίνεται με τον αρχισυντάκτη Μανώλη Αναστασάκη στο email: info@greekarchitects.gr (κάθε email έως 10MB, με την ένδειξη GRA Review)

Στη νέα μας προσπάθεια η συμβολή και η συνεργασία των αρχιτεκτόνων που θελήσουν να συνεργαστούν και να συμμετέχουν στο κάθε τεύχος θα είναι καθοριστική για το περιεχόμενό του αλλά και για την επίτευξη των στόχων του περιοδικού.

(Ενδέχεται τα τεύχη κάθε έτους να διανέμονται και σε ειδική έκδοση έντυπης μορφής)

Copyright © greekarchitects.gr - Αναγνωρίζετε ότι η Υπηρεσία περιέχει πληροφορίες, λογισμικό, γραφικά και άλλο υλικό που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, σήματα, εμπορικά μυστικά και άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας και ότι αυτά τα δικαιώματα είναι έγκυρα και προστατευμένα. Δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να εκδώσετε, να μεταφέρετε ή να συμμετέχετε στη μεταφορά ή πώληση, να δημιουργήσετε παράγωγη δουλειά ή να εκμεταλλευτείτε καθ' οιονδήποτε τρόπο μερικό ή ολικό το Περιεχόμενο. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή του Περιεχομένου, είτε πρόκειται για έντυπη, ηλεκτρονική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή χωρίς προηγούμενη άδεια από τον πνευματικό ιδιοκτήτη.

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital