ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

17 Αύγουστος, 2016

Συνέδριο Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας

Διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες της αγοράς δόμησης του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού χώρου θα αναλύσουν τη συνεισφορά των συστημάτων ξηράς δόμησης Knauf σε θέματα αντισεισμικής συμπεριφοράς, οικοδομικής φυσικής και αρχιτεκτονικής. (20 Οκτωβρίου 2016)

 

Διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες της αγοράς δόμησης του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού χώρου θα αναλύσουν τη συνεισφορά των συστημάτων ξηράς δόμησης Knauf σε θέματα αντισεισμικής συμπεριφοράς, οικοδομικής φυσικής και αρχιτεκτονικής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εισηγητές του συνεδρίου θα ανακαλύψετε στο CV booklet.

Το συνέδριο θα ανοίξει τις πύλες του στις 20 Οκτωβρίου 2016, 11:00πμ και θα ολοκληρωθεί με εορταστικό networking cocktail στις 18:20μμ. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα
των εισηγήσεων και δηλώστε τη συμμετοχή σας καταγράφοντας τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα.

Λόγω περιορισμένων θέσεων η συμμετοχή στο συνέδριο πραγματοποιείται μόνο κατόπιν προκράτησης και τηλεφωνικής επιβεβαίωσης από την Knauf. Σας ενημερώνουμε ότι το συνέδριο απευθύνεται σε Mηχανικούς και θα τηρηθεί αυστηρά χρονική σειρά προτεραιότητας. Η διαδικασία αιτήσεων συμμετοχής θα παραμείνει ενεργή έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2016.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή να σας δούμε από κοντά και να γιορτάσουμε μαζί τα 25 χρόνια προσφοράς καινοτομικών και σύγχρονων λύσεων δόμησης στην Ελληνική αγορά.

 

 

Τόπος : Νέο Μουσείο Ακρόπολης
Ημερομηνία : 20 Οκτωβρίου 2016

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2019. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by GREED PROMO