ARCHITECT'S LIST

AM3ARCHITECTS

member picture
member picture member picture member picture member picture member picture

Profile

Η AM3ARCHITECTS είναι μία ομάδα Αρχιτεκτόνων, μία δημιουργική συνάντηση μελετητικών εμπaειριών, με ένα κοινό στόχο.

Στόχος μας είναι η παραγωγή ανθρωποκεντρικού αρχιτεκτονικού χώρου κάθε κλίμακας, με έμφαση σε απλές λειτουργικές φόρμες, οι οποίες υλοποιούνται στο πλαίσιο ενός ολοένα και πιο ευάλωτου περιβάλλοντος. Προτεραιότητα μας είναι η δημιουργική συνεργασία με τον τελικό αποδέκτη του αρχιτεκτονικού κελύφους.

Η ομάδα της AM3, είτε στα πλαίσια συνεργασίας με άλλους μελετητικούς φορείς, είτε ανεξάρτητα, έχει εκπονήσει Μελέτες και Επιβλέψεις για μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα, όπως κτίρια γραφείων, σχολικά συγκροτήματα, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Έχει συμμετάσχει με επιτυχία σε Οικονομοτεχνικούς, Ιδιωτικούς, Εθνικούς Αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς για υποδομές όπως αεροδρόμια, αθλητικές εγκαταστάσεις και κτίρια γραφείων. Παράλληλα έχει κάνει μελέτες και επιβλέψεις για κατοικίες και άλλα έργα μικρής κλίμακας καθώς και μελέτες εξοπλισμού για ξενοδοχεία και άλλες αντίστοιχες εγκαταστάσεις. Η AM3, έχει συμβάλλει επίσης στην αποκατάσταση κτιριακών μνημείων.

Η AM3 πλαισιώνεται από ειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε έργου. Διαθέτει, κατά συνέπεια, την ικανότητα να ανταποκρίνεται σε Στατικά, Ηλεκτρομηχανολογικά, Τοπογραφικά, Συγκοινωνιακά, Περιβαλλοντολογικά, κ.α. συμπληρωματικά αντικείμενα

ΑΛΕΞΗΣ ΔΡΥΜΟΝΙΤΗΣ Αρχιτέκτων Μηχανικός ΑΠΘ, Post Laurea in  Urbanistica UNI.FI
Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Αστικό Σχεδιασμό στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας, εργάστηκε στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

ΜΑΙΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ,MSc Environmental Design and Engineering UCL
Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό στο University   College του Λονδίνου, εργάστηκε στην Αθήνα

ΑΜΑΛΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ
Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, εργάστηκε στην Αθήνα.

Phone: +302106300445
Address: AG.KOSTANTINOU 40,151 24
E-mail: astratou@am3architects.com
Fax: +302106300446
Url: http://www.am3architects.com
Url2: http://www.pinterest.com/am3architects
Url3: http://greekarchitects.gr/am3architects
 
 
 
 
   

membership

Forgot password? New registration
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Terms of use. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital