ARCHITECTURAL PROJECTS

LANDSCAPE

01 February, 2013

Restaurant at a children’s summer camp on Mount Penteli, Athens

Broken down into units and situated in the midst of tall pine trees, the building, being used during the summer months only, is designed to provide maximum contact with the outdoors. (Architect Agnes Couvelas)

Greek version

This article is only for GOLD members. If you want to be a GOLD member click here. If you are already a FREE MEMBER and you want to become a Gold Member, log in with your details in the below form and upgrade your subscription. View details about Gold Membership here.

 
E-Mail :
Password :
 
 
 
 
 
   

membership

Forgot password? New registration
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2020. Terms of use. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital