ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

StoHellas

17 Ιούνιος, 2009

StoHellas

Η Sto αναπτύσσει, παράγει και διανέμει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία προδιαγράφονται και υλοποιούνται σε εκατοντάδες έργα στη χώρα μας και διεθνώς κάθε χρόνο.

StoHellas

     Υπηρεσίες:

    * Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης

    * Συστήματα ακουστικής – ηχοαπορρόφηση

    * Προκατασκευασμένα διακοσμητικά προσόψεως

    * Βαφές – επιχρίσματα προσόψεως

    * Βαφές – επιχρίσματα εσωτερικού χώρου

    * Διακοσμητικές επικαλύψεις εσωτερικού χώρου

    * Προκατασκευασμένα διακοσμητικά εσωτερικού χώρου

    * Προστασία σκυροδέματος

    * Επικαλύψεις δαπέδων

Τα κεντρικά γραφεία του ομίλου, βρίσκονται στο Stuehlingen-Weizen, της Γερμανίας, βολικά τοποθετημένα στο κέντρο της Ευρώπης και μακριά από την πίεση της πόλης.

Το επονομαζόμενο "κτίριο-Κ" σχεδιασμένο από τους Μichael Wilford & Partners ξεπροβάλλει επιβλητικά από την κοιλάδα αποτελώντας την ορατή μαρτυρία για αυτό που μας καθοδηγεί: το όραμα για το μέλλον, η καινοτομία και η επιθυμία να δημιουργούμε και να θέτουμε τα νέα πρότυπα.

Το Νότιο μέρος του Black Forest ήταν κοιτίδα εμπνευσμένων φιλοσόφων, καινοτόμων και βιοτεχνών. Η πραγματική τεχνογνωσία είναι στο αίμα, παρέχοντας πρακτικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα. Το Νότιο Black Forest: Σπίτι της Sto AG.

Χτίζουμε με συνείδηση.

Η διατήρηση της αξίας των κτιρίων, νέων και παλαιών είναι ένα αδιάκοπο πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες, τις οικοδομικές   εταιρίες και τους επενδυτές. Η Sto ερευνά, αναπτύσσει και σχεδιάζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες
της με γνώμονα τη λειτουργικότητα του κτιρίου και τη μόνιμη προστασία του κτιρίου. Αυτός ο λειτουργικός στόχος συνοδεύεται από υπηρεσίες StoDesign που συνδέονται με τον αισθητικό σχεδιασμό των κτιρίων σε σχέση με το χρώμα και τους πρόσθετους παράγοντες δόμησης.

Ο στόχος της Sto AG είναι να δείξει τον δρόμο και να ηγηθεί στην προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και τις ανάγκες μας ως ανθρώπινα όντα.

Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με πελάτες και συνεργάτες που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις, και συμμορφωνόμαστε με τις αρχές της εταιρίας μας, στην σχέση μας με όλους όσους ασχολούνται με τον κτιριακό τομέα.

Οι στόχοι της Sto συνοψίζονται στις δύο γερμανικές λέξεις:

Bewusst bauen - Χτίζουμε με συνείδηση

Επισκεφτείτε το site της εταιρίας Sto Hellas για περισσότερες πληροφορίες >>

Φωτογραφίες:
Κεντρικά Γραφεία Sto AG, Stuehlingen-Weizen, Γερμανία
Νέο μουσείο Ακρόπολης.

 

Το παρόν άρθρο αποτελεί advertorial. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο marketing@greekarchitects.gr


Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2022. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital