ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης StoTherm

04 Μάιος, 2010

Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης StoTherm

Το σύστημα που κάνει αυτά που υπόσχεται.

            

Σε μια εποχή που τα αποθέματα συμβατικών καυσίμων εξαντλούνται και το κόστος ενέργειας αυξάνεται, τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm προσφέρουν εγγυημένη οικονομία, καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.


 


Η Sto AG με 50 χρόνια εμπειρία στην μελέτη και παραγωγή υλικών για τα συστήματα StoTherm, με την ευθύνη του μεγαλυτέρου παραγωγού συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης στον κόσμο και έχοντας εφαρμόσει πάνω από 400.000.000 m²  συστήματος σε μερικά από τα μεγαλύτερα έργα παγκοσμίως, υπογράφει την πιο πλήρη και άρτια μελετημένη σειρά υλικών για την εξωτερική θερμομόνωση κάθε τύπου κτιρίου.
 

 


Στην Ελλάδα, με περισσότερα από 800.000 m² εξωτερικής θερμομόνωσης εφαρμοσμένα σε πλήθος μεγάλων έργων όπως ο Διεθνής Aερολιμένας Αθηνών, το κτίριο γραφείων Σέσιλ στο Κεφαλάρι, πολλές ξενοδοχειακές μονάδες όπως τα  Out of the Blue και Village Heights στην Κρήτη, τα Semiramis, King George, Classical Athens Imperial στην Αθήνα, Larissa Imperial και Divani Meteora στην Κεντρική Ελλάδα, τα Eva Palace και Corfu Imperial στην Κέρκυρα, , τα καταστήματα ALDI, το Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων στην Ελευσίνα και πολλά ακόμα δημόσια ή ιδιωτικά, μικρά ή μεγάλα κτίρια, τα συστήματα StoTherm έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων όσων τα έχουν χρησιμοποιήσει για την υψηλή ποιότητα των υλικών, την ταχύτητα και αξιοπιστία των μεθόδων εφαρμογής και τις άρτιες κατασκευαστικές λεπτομέρειες. Tα συστήματα StoTherm παρέχουν σε κάθε κτίριο πλήρη θερμομόνωση, πλήρη εξάλειψη θερμογεφυρών, μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και άπειρους συνδυασμούς εξωτερικών φινιρισμάτων.


 


Οι 3 βασικές φιλοσοφίες
Συνδυασμοί υλικών για χρήση σε συστήματα με διογκωμένη πολυστερίνη.

Η Sto AG ως ο μεγαλύτερος προμηθευτής συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης στον κόσμο παρέχει συστηματοποιημένες λύσεις για κάθε περίπτωση εφαρμογής, απαιτήσεων και κόστους πάντοτε μέσα στα πλαίσια της ολοκληρωμένης ποιοτικής προσέγγισης που διέπει κάθε μας υλικό και σύστημα.


Συστήματα με οργανικά ελαστομερή υλικά – StoTherm Classic
Το κορυφαίο ποιοτικά σύστημα. Μέγιστη ελαστικότητα, άντοχή σε ακραίες συνθήκες (κρούσεις, συστολοδιαστολές, υγρασία, παγετός) μεγάλη ταχύτητα και ευκολία στην χρήση. Απεριόριστες επιλογές σε υφή, χρώμα και διακοσμητικές τεχνοτροπίες.


Συστήματα με συνδυασμό οργανικών και ανόργανων υλικών - StoTherm Vario 1
Πιο οικονομική λύση εξωτερικής θερμομόνωσης, με μέση ελαστικότητα, μέση αντοχή σε κρούσεις και σχετικά πιο σύνθετη εφαρμογή. Διατίθεται πλήθος διακοσμητικών επιλογών για την τελική επιφάνεια σε οργανικά χρωματιστά τελικά επιχρίσματα.


Συστήματα αποκλειστικά με ανόργανα υλικά - StoTherm Vario 2
Οικονομική λύση, χαμηλότερες αντοχές σε ακραίες καταπονήσεις, πιο δύσκολή και αργή διαδικασία εφαρμογής, απαιτείται αυξημένη προσοχή στις λεπτομέρειες. Τελικές επιφάνειες με διακοσμητικά επιχρίσματα ή βαφές προσφέρουν πλήθος επιλογών για τον ιδιοκτήτη.

 


Οργανικό σύστημα StoTherm Classic 

Το κορυφαίο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης στον κόσμο.
Μελετημένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Τα ποιοτικότερα οργανικά (χωρίς τσιμέντο) επιχρίσματα προσφέρουν μοναδική αντοχή και ελαστικότητα. Με την προσθήκη του μοναδικού τελικού σοβά StoLotusan K/MP, του Sto-Turbofix και των γραφιτούχων μονωτικών πλακών διογκωμένης πολυστερίνης Sto-EPS Κ80 Top 32 CE, η απόδοση, η ταχύτητα και η εξοικονόμηση ενέργειας αποκτούν ένα νέο πρότυπο.

1.
Τοίχος ή Σκυρόδεμα

2.
 Επιλογή ανάμεσα σε 4 διαφορετικές συγκολλητικές ουσίες ανάλογα με το υπόστρωμα και τις απαιτήσεις του έργου. Sto Turbofix , Sto ADH-B, Sto Level Classic, Sto Dispersion Adhesive

3. Θερμομονωτική πλάκα διογκωμένης πολυστερίνης ειδικών προδιαγραφών :
Sto-EPS K80 CE (λ=0,036 W/m*K) και Sto-EPS K80 Top 32 CE (λ=0,032 W/m*K)

4. Οργανικός, ελαστομερής, έτοιμος προς χρήση, ενισχυτικός σοβάς εμποτισμού υαλοπλέγματος  Sto Armat Classic / Sto Level Classic, ανθεκτικός στις καιρικές συνθήκες, παγετό και υγρασία.

5. Υαλόπλεγμα: Ενισχυτικό υαλόπλεγμα υψηλών αντοχών με δυνατότητα κατανομής των τάσεων, ανθεκτικό στα αλκάλια.

6. Τελική επικάλυψη: έτοιμα προς χρήση διακοσμητικά οργανικά επιχρίσματα, ικανά να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες θερμικές και μηχανικές καταπονήσεις Stolit, Sto Silco, Sto Superlit, Sto Nivellit, Sto Lotusan

Ενδιάμεσο σύστημα StoTherm Vario 1

Ευέλικτο, οικονομικό και ανθεκτικό. Οικονομία και αισθητική με άποψη.
Ο συνδυασμός ανόργανου ενδιάμεσου επιχρίσματος με την τεράστια επιλογή οργανικών και ανόργανων τελικών σοβάδων που προσφέρει η Sto, κάνουν το StoTherm Vario το πιο ολοκληρωμένο οικονομικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης της αγοράς. Η επιλογή είναι δική σας.

1. Τοίχος ή Σκυρόδεμα

2. Επιλογή ανάμεσα σε 4 διαφορετικές συγκολλητικές ουσίες ανάλογα με το υπόστρωμα και τις απαιτήσεις του έργου. Sto Turbofix , Sto ADH-B, Sto Level Classic, Sto Dispersion Adhesive

3. Θερμομονωτική πλάκα διογκωμένης πολυστερίνης ειδικών προδιαγραφών
Sto-EPS K80 CE (λ=0,036 W/m*K) και Sto-EPS K80 Top 32 CE (λ=0,032 W/m*K)
 
4. Ανόργανος, ελαστομερής, ενισχυτικός σοβάς εμποτισμού υαλοπλέγματος Sto Level Duo Plus

5. Υαλόπλεγμα: Ενισχυτικό υαλόπλεγμα υψηλών αντοχών με δυνατότητα κατανομής των τάσεων, ανθεκτικό στα αλκάλια.

6. Τελική επικάλυψη: έτοιμα προς χρήση διακοσμητικά οργανικά επιχρίσματα, ικανά να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες θερμικές και μηχανικές καταπονήσεις Stolit, Sto Silco, Sto Superlit, Sto Nivellit, Sto Lotusan, Sto Marlit.

Ανόργανο σύστημα StoTherm Vario 2

1. Τοίχος ή Σκυρόδεμα

2. Επιλογή ανάμεσα σε 4 διαφορετικές συγκολλητικές ουσίες ανάλογα με το υπόστρωμα και τις απαιτήσεις του έργου. Sto Turbofix , Sto ADH-B, Sto Level Classic, Sto Dispersion Adhesive

3. Θερμομονωτική πλάκα διογκωμένης πολυστερίνης ειδικών προδιαγραφών
Sto-EPS K80 CE (λ=0,036 W/m*K) και Sto-EPS K80 Top 32 CE (λ=0,032 W/m*K)

4. Ανόργανος, ελαστομερής, ενισχυτικός σοβάς εμποτισμού υαλοπλέγματος Sto Level Duo Plus

5. Υαλόπλεγμα: Ενισχυτικό υαλόπλεγμα υψηλών αντοχών με δυνατότητα κατανομής των τάσεων, ανθεκτικό στα αλκάλια.

6. Τελική επικάλυψη: τροποποιημένο ανόργανο διακοσμητικό επίχρισμα Sto Miral Nivel, Sto Miral K1,5 , + στρώση ακρυλοσιλικονούχου βαφής Sto Color Jumbosil.


StoTherm Mineral
 
Το πυράντοχο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με πλάκες πετροβάμβακα
Εξελιγμένο επί δεκαετίες για χρήση όπου οι απαιτήσεις πυρασφάλειας επιβάλλουν μονωτικό υλικό που δεν καίγεται, το StoTherm Mineral μπορεί να συνδυάσει ανόργανα ή οργανικά υλικά για ένα άψογο αποτέλεσμα.


Μοναδικά Καινοτομικά Προϊόντα


StoLotusan K / MP Τελικός Σοβάς
 
Οι ιδιότητες των φύλλων του Λωτού (Lotus Effect®) στην επιφάνεια της εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm. Μοναδική καθαριότητα και αντοχή σε ρύπους, άλγη και μύκητες.


Sto-Turbofix
   
Η πιο μεγάλη καινοτομία στην τεχνολογία συγκόλλησης πλακών διογκωμένης πολυστερίνης. Απίστευτη ταχύτητα, ευκολία και σιγουριά. Στεγνώνει σε 2 ώρες ακόμα και σε συνθήκες υψηλής υγρασίας.


Sto-EPS K80 Top 32 CE
   
Οι καινοτομικές γραφιτούχες πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης. Η καλύτερη θερμομόνωση (λ=0,032 W/m*K) με το ελάχιστο πάχος.


Πιστοποιήσεις Συστημάτων StoTherm

Η πιστοποίηση των υλικών και συστημάτων αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση για την χρήση ενός υλικού σε ένα σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης.

Οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί απαιτούν το σύστημα να πιστοποιείται ως σύνολο, με όλα τα υλικά του, ώστε να εξασφαλίζεται η αντοχή στον χρόνο και η ασφάλεια στην χρήση.
Η έγκριση δίδεται στο τελικό προϊόν και αφορά το σύνολο των υλικών, τα ειδικά τεμάχια και την μεθοδολογία κατασκευής.

Επιπλέον και βάση της πιστοποίησης από την ΕΟΤΑ (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Τεχνικών Πιστοποιήσεων) μπορεί το σύστημα να λάβει πιστοποίηση CE, εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις από το εργοστάσιο παραγωγής.

  


Η αλήθεια είναι πως η βασική φιλοσοφία των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης είναι εύκολο να γίνει κατανοητή, να τροποποιηθεί, ή να αντιγραφεί. Όμως η αντοχή στον χρόνο, η αξιοπιστία και η εγγύηση για την διάρκεια ζωής ενός συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης μπορούν να είναι εξασφαλισμένες μόνο από ολοκληρωμένα, πιστοποιημένα και προπάντων δοκιμασμένα στον χρόνο συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

StoTherm. 50 χρόνια εμπειρίας & 400.000.000 m² παγκοσμίως, 18 χρόνια & 800.000 m² στην Ελλάδα!




 

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital