ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΕΑ

Έλληνες αρχιτέκτονες – Παρουσίαση έργου.

03 Μάιος, 2009

Έλληνες αρχιτέκτονες – Παρουσίαση έργου.

Το Greekarchitects.gr, παρουσιάζει το έργο Ελλήνων αρχιτεκτόνων μέσα από τις σελίδες του.
(πρόσκληση συμμετοχής)

English edition>>

Θέλοντας να αναδείξουμε το σύγχρονο αρχιτεκτονικό έργο στην χώρα μας , καλούμε όλους όσοι επιθυμούν να μας στείλουν έργα τους , τα οποία και θα παρουσιάσουμε στο e-περιοδικό μας.
Είναι επιθυμητό , η παρουσίαση των έργων να είναι και στα Αγγλικά , ώστε να υπάρχει παράλληλη δημοσίευση και στην Αγγλική edition του site μας (www.greekarchitects.net)


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μας στείλουν έργα τους τα οποία και επιθυμούν να παρουσιάσουν, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@greekarchitects.gr (με την ένδειξη ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ).Τα email θα πρέπει να είναι μέχρι 8 MB το κάθε ένα (και μέχρι 2 email),  διαφορετικά η αποστολή θα πρέπει να γίνει  στην ταχυδρομική διεύθυνση : Γκάλλι Ροβέρτου 35 , Ακρόπολη (11742) Αθήνα.

 

Οι προτάσεις , θα πρέπει να έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

1) Σύγχρονο αρχιτεκτονικό έργο , το οποίο έχει πραγματοποιηθεί.

2) Η θεματολογία των έργων είναι ελεύθερη. (πχ. νέα κτίρια  , πολεοδομικά έργα κτλ.)

3) Ο κάθε αρχιτέκτονας (ή αρχιτεκτονική ομάδα) , μπορεί να παρουσιάσει μέχρι 4 πραγματοποιημένα έργα του (τη φορά) στην Ελλάδα ή το εξωτερικό σε κάθε δημοσίευμα,χωρίς αυτό να τον/τους αποκλείει και από μελλοντικές δημοσιεύσεις.

4) Οι φωτογραφίες στο σύνολο τους και για όλα τα έργα, θα πρέπει να είναι μέχρι 20. Το κάθε έργο , μπορεί να συνοδεύεται από 5 φωτογραφίες και (απαραίτητα) από κείμενο που περιγράφει το συγκεκριμένο έργο. (μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα παρουσίασης ΕΔΩ.) Αν κάποιος επιθυμεί κάποιο έργο του να συνοδεύεται από περισσότερες φωτογραφίες , θα πρέπει να αφαιρέσει φωτογραφίες από κάποιο άλλο έργο του. Επίσης , μπορεί να παρουσιάσει ακόμα και ένα έργο.(δείτε ένα παράδειγμα παρουσίασης ΕΔΩ.)

5) Σε κάθε παρουσίαση, να αναγράφονται όλοι οι συντελεστές (αρχιτέκτονες , πολ. μηχανικοί , Μηχανολόγοι , κτλ.) και αν είναι δυνατόν και με στοιχεία επικοινωνίας τους.

6) Οι προτάσεις  θα πρέπει να μας αποσταλούν σε word και οι φωτογραφίες να επισυνάπτονται ξεχωριστά στο ίδιο email. Στο κείμενο να σημειώνεται η θέση της κάθε φωτογραφίας με το όνομά της (με bold). Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν   ονομασία πχ. :  vassilis.2008.1 , vassilis.2008.2 κτλ.

7) Η παρουσίαση , μπορεί να είναι παράλληλα και στα Αγγλικά , ώστε να υπάρχει η δυνατότητα παρουσίασης και στην Αγγλική edition του site μας. (www.greekarchitects.net) θα δοθεί προτεραιότητα στα δίγλωσσα αφιερώματα.

8) Σε κάθε παρουσίαση να υπάρχει ΤΙΤΛΟΣ, καθώς και 3-4 γραμμές max (σύντομη περιγραφή) που θα συνοδεύουν τον τίτλο.

9) Μαζί με την παρουσίαση , θα πρέπει να μας στείλετε και μία τυπική φόρμα παραχώρησης του κειμένου σας στο greekarchitects.gr , την οποία και θα βρείτε στο ακόλουθο link:
http://www.greekarchitects.gr/Gra_pr_dikevmatvn_protupo.doc
(Αποστολή με email ή καλύτερα στην ταχυδρομική διεύθυνση : Γκάλλι Ροβέρτου 35 , Ακρόπολη (11742) Αθήνα.)

Οι μελέτες που θα μας αποσταλούν , θα αξιολογηθούν από την συντακτική ομάδα του greekarchitects.gr και θα δημοσιευτούν στη θεματική Ενότητα ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες : 210 3636631 ή info@greekarchitects.gr

 

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital