ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΡΑΣΕΙΣ GRA

Συμμετοχή στο greekarchitects.gr

19 Μάρτιος, 2017

Συμμετοχή στο greekarchitects.gr

Καλούμε όλους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο e-περιοδικό μας αρθρογραφώντας, παρουσιάζοντας αρχιτεκτονικά τους έργα, διπλωματικές εργασίες, τηλεοπτικές εκπομπές, κτλ., να επικοινωνήσουν μαζί μας. (κατηγορίες & τρόπος συμμετοχής)Embarassed

Υποστηρίξτε τις δράσεις μας >>>

Το GreekArchitects.gr, είναι η απαρχή μιας προσπάθειας που στοχεύει - μέσα από την καταγραφή ειδήσεων, γεγονότων και απόψεων - στη συγκέντρωση υλικού χρήσιμου, το οποίο θα λειτουργεί ως βάση δεδομένων και σημείο αναφοράς για όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Συνεχίζοντας την ανεξάρτητη διαδρομή μας, καλούμε όλους όσοι μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες μ' εμάς και έχουν τη διάθεση να συμβάλλουν σε μια κοινή προσπάθεια για την εξέλιξη της αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα.


Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να συμμετέχετε:

GRA Review - Το νέο περιοδικό του GreekArchitects.gr >>>

Συγγραφή αρχιτεκτονικών θεμάτων >>>

Αρχιτεκτονικό Έργο >>>

Διπλωματικές Εργασίες >>>

Ανταποκριτές >>>

GRATV.gr (παραγωγή εκπομπών) >>>

Διάλογος για την αρχιτεκτονική >>>

Διαγωνισμοί >>>

Το greekarchitects.gr χορηγός επικοινωνίας

GreekArchitects.gr on facebook >>>

....Και φυσικά στις αγγελίες

(Ενημερωτικά άρθρα και δελτία τύπου, μπορείτε να μας τα αποστέλλετε στο info@greekarchitects.gr)

Αναλυτικά:

GRA Review

Το GreekArchitects.gr παίρνει την πρωτοβουλία για την έκδοση ενός ηλεκτρονικού αρχιτεκτονικού περιοδικού με την ονομασία GRA Review. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Συγγραφή αρχιτεκτονικών θεμάτων.

Η θεματολογία είναι ελεύθερη. Τα κείμενα που θα μας αποσταλούν , θα αξιολογηθούν από την συντακτική ομάδα του GreekAchitects.gr και θα δημοσιευτούν σε κάποιο από τα ένθετα του e-περιοδικού , ανάλογα το περιεχόμενό τους. (πχ. Αρχιτεκτονικές ματιές , Αφιερώματα , Αρχιτεκτονική & Ιστορία, Τεχνικός κόσμος κτλ.)

θα πρέπει να μας στείλετε ένα ολοκληρωμένο άρθρο (κείμενο φωτογραφίες) , ώστε να γνωρίσουμε το έργο σας . Για τον τρόπο και τις τεχνικές λεπτομέρειες που θα πρέπει να μας στείλετε τα κείμενα , παρακαλούμε ΔΙΑΒΑΣΤΕ προσεχτικά ΕΔΩ (τεχνικές λεπτομέρειες)

Αρχιτεκτονικό Έργο.

Θέλοντας να αναδείξουμε το σύγχρονο αρχιτεκτονικό έργο στην χώρα μας , καλούμε όλους όσοι επιθυμούν να μας στείλουν έργα τους , τα οποία και θα παρουσιάσουμε στο e-περιοδικό μας.
Περισσότερες Λεπτομέρειες ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Διπλωματικές Εργασίες & Βραβεία

Το GreekAchitects.gr, προτείνει μια θεματική ενότητα, στην οποία παρουσιάζονται πτυχιακές εργασίες φοιτητών από σχολές πολυτεχνείων της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Στην αρχή του επόμενου έτους θα βραβεύονται οι καλύτερες εργασίες που θα έχουν επιλεγεί από μία κριτική επιτροπή αποτελούμενη από αναγνωρισμένους για το έργο τους αρχιτέκτονες.
Οι ενδιαφερόμενοι /νες μπορούν να μας στείλουν την διπλωματική τους εργασία.
Περισσότερες Λεπτομέρειες ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Ανταποκριτές

Ενημέρωση για τα αρχιτεκτονικά τεκταινόμενα σε Ελλάδα και εξωτερικό. (νέα, εκθέσεις, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις έργων, κτλ.)

Η θεματολογία είναι ελεύθερη. Τα κείμενα που θα μας αποσταλούν , θα αξιολογηθούν από την συντακτική ομάδα του greekarchitects.gr και θα δημοσιευτούν σε κάποιο από τα ένθετα του e-περιοδικού , ανάλογα το περιεχόμενό τους. (πχ. Αρχιτεκτονικές ματιές , Αφιερώματα , Αρχιτεκτονική & Ιστορία, Τεχνικός κόσμος κτλ.)

Επίσης, τα άρθρα σας μπορούν να είναι αναδημοσιεύσεις από ξένα περιοδικά ή websites (εφόσον ζητήσετε την άδεια) ή απλά επιμέλεια κάποιων θεμάτων που ανακαλύψατε από στην Ελλάδα ή και το εξωτερικό. (μπορούν να είναι ακόμα και πολύ μικρά ενημερωτικά άρθρα με μία φωτογραφία). ΔΙΑΒΑΣΤΕ προσεχτικά ΕΔΩ (τεχνικές λεπτομέρειες)


GRATV.gr

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στο διαδίκτυο , δίνουν πλέον την δυνατότητα μετάδοσης εικόνας και ήχου με πολύ ενθαρρυντικές προοπτικές. Το GreekAchitects.gr δημιούργησε μια βάση τηλεοπτικών μεταδόσεων με θέματα αρχιτεκτονικής.

Το GRATV.gr , είναι ένα δικτυακός τηλεοπτικός σταθμός που χρησιμοποιεί multimedia streaming και παρέχει 24ωρη ροή τηλεοπτικού προγράμματος, μέσα από το διαδίκτυο, καθώς και ζωντανές μεταδόσεις.

Αναζητάμε λοιπόν, συνεργάτες που θα επιμεληθούν και θα παρουσιάσουν τηλεοπτικές εκπομπές , οι οποίες θα μεταδοθούν μέσα από το greekarchitects.gr , αλλά παράλληλα και από ένα νέο site που δημιουργήσαμε το www.gratv.gr . Περισσότερες Λεπτομέρειες ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Διάλογος για την αρχιτεκτονική.


Το e-περιοδικό GreekArchitects.gr ανοίγει το διάλογο στους φορείς της Αρχιτεκτονικής πανελληνίως, με στόχο να δημιουργηθεί ένας κοινός τόπος προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων για τις οφειλόμενες δράσεις του κλάδου. (Συμμετοχή).
Περισσότερες Λεπτομέρειες ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Το greekarchitects.gr χορηγός επικοινωνίας.

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 3636631 ή στο email: info@greekarchitects.gr, σε περίπτωση που επιθυμείτε το GreekAchitects.gr να γίνει χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσής σας.

GreekArchitects.gr on facebook

Το GreekAchitects.gr, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο group που έχει δημιουργήσει στο Facebook. Με την συμμετοχή σας μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα τεκταινόμενα του e-περιοδικού μας καθώς και να λαμβάνετε emails για νέες δράσεις, άρθρα κτλ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩΠεριμένουμε τις σκέψεις και προτάσεις σας...
Για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας.
gra team

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2022. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital