ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΕΑ

GRATV.gr (συμμετοχή)

09 Οκτώβριος, 2010

GRATV.gr (συμμετοχή)

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στο διαδίκτυο μας δίνουν πλέον την δυνατότητα μετάδοσης εικόνας και ήχου live & on demand. Το gratv δημιουργεί μια βάση τηλεοπτικών μεταδόσεων με θέματα αρχιτεκτονικής. (πρόσκληση συμμετοχής)

by Gratv

Το GRATV.gr  είναι ένα δικτυακός τηλεοπτικός σταθμός που χρησιμοποιεί multimedia streaming και παρέχει 24ωρη ροή τηλεοπτικού προγράμματος μέσα από το διαδίκτυο, καθώς και ζωντανές μεταδόσεις. Ουσιαστικά είναι ένα IPTV κανάλι που μεταδίδει αρχιτεκτονικά θέματα, παρέχοντας στους επισκέπτες του streaming video & video on demand.

Αναζητάμε λοιπόν συνεργάτες που θα επιμεληθούν και θα παρουσιάσουν τηλεοπτικές εκπομπές  οι οποίες θα μεταδοθούν μέσα από το greekarchitects.gr , αλλά παράλληλα και από  το www.gratv.gr

Τονίζουμε, ότι το e-περιοδικό θα σας παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη όσον αφορά το τηλεοπτικό συνεργείο (κάμερες , κάμεραμαν), αλλά και την επεξεργασία του υλικού με μοντάζ.

Οι συγκεκριμένοι συνεργάτες , θα πρέπει :

1) Να οργανώνουν την παραγωγή. Η θεματολογία είναι ελεύθερη (γενικού αρχιτεκτονικού ή τεχνικού χαρακτήρα). Πχ : συνεντεύξεις, παρουσίαση αρχιτεκτονικού έργου , κάλυψη εκδηλώσεων, κτλ.

2) Να επιμεληθούν της παρουσίασης. Πχ. ερωτήσεις, κτλ.


Επίσης :

Ο κάθε ενδιαφερόμενος/ή έχει την δυνατότητα να οργανώσει μια δική του σειρά εκπομπών ή  και μια ελεύθερη συνεργασία με το GRATV.

Μπορείτε ακόμα, να μας στείλετε και έτοιμες δικές σας παραγωγές που έχετε κάνει στο παρελθόν (ή θα κάνετε στο μέλλον) με δικά σας τεχνικά μέσα. Δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά στο τεχνικό κομμάτι (μορφή , χρόνος  και μέγεθος των βίντεο). Τα βίντεο είναι επιθυμείτο να είναι 16:9 , χωρίς όμως να αποτελεί δέσμευση. Η τεχνική επεξεργασία μπορεί να γίνει και από εμάς. Τα βίντεο μπορείτε να τα στέλνετε στο info@greekarchitects.gr μέσω ιστοσελίδων τύπου RapidShare.com  ή στην ταχυδρομική διεύθυνση Γκάλλι Ροβέρτου 35 (11742) – Ακρόπολη – Αθήνα


Για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας :

Email : info@greekarchitects.gr (όχι βιογραφικό και με την ένδειξη video)
Τηλέφωνο : 210 3636631


Κάποιες πρώτες σκέψεις για τηλεοπτικά video:
1) Παρουσίαση αρχιτεκτονικού έργου
2) Συνεντεύξεις αρχιτεκτόνων
3) Προβολή εκδηλώσεων
4) Τεχνικά θέματα
5) Διπλωματικές εργασίες
6) Video art
7) Ταξίδια
8) Περιμένουμε τις σκέψεις σας - ιδέες σας

Δείτε «ζωντανά» το gratv.gr

live streaming & On demand 
*Για την σωστή λειτουργία και καλή λήψη της ζωντανής εκπομπής μας , απαιτείται ταχύτητα άνω των 2 mbps.

 

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2019. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by GREED PROMO